Yoga

Holistisk Hälsa ser yogan som ett holistiskt verktyg för att uppnå balans, högre hälsa samt att hitta hem till sin fulla potential som människa. Maria hittade yogan år 2007 och fastnade omgående för yogans djupgående helande för kropp, sinne och själ. Hon är idag internationellt certifierad yogalärare RYT 500. Maria fördjupar och vidareutbildar sig kontinuerligt inom området för att på bästa sätt möta den unika individens behov. Maria är idag den enda i Sverige som erbjuder NEUROGENIC YOGA. Nedan finner du hennes breda kompetens. Idag är hon bla specialiserad inom helande för stress- och trauma.

För mer information om TRE® & NEUROGENIC YOGA klicka här.

”Yoga is a holistic way to yoke body, mind and spirit and
a way to come back home to our organism’s inner wisdom”.

-Maria Björck
Grundare Holistisk Hälsa

Yogakurser

Årets aktuella yogakurser och yogaklasser

PT-Yoga

Starten på en egen praktik

Privat Session

TRE® & Neurogenic Yoga

Yogautbildningar

2016
Medicinsk Yogainstruktör
Lärare:
Pär Krutzén

2017
ISHTA Yoga 200 Hr
Lärare:
Sarah Finger, Alan Finger, Ulrica Norberg, Katrina Repka, Hillevi Borga, Lotta Norberg, Chungmei Lee

2018
ISHTA Restorative Yoga
Lärare:
Mona Anand, Gina Menza

2019
INSIGHT YOGA Intensive Primary Level Yin
Lärare:
Sarah Powers

2019
Chakra Yoga
Lärare:
Ulrica Norberg

2020
Restorative Yoga YFL
Lärare:
Ulrica Norberg, Hillevi Borga

2020
Yin Yoga Modul 2
Lärare:
Ulrica Norberg, Hillevi Borga

2020
The Virtual Vessel II, Experiental Advanced Anatomy, Embodied yoga asanas/Somatics
Lärare: Satu Tuomela, Fanny Olsson

2020
Yoga For Life 500Hr
Lärare:
Ulrica Norberg, Hillevi Borga, Rikard Skogberg, Simon Krohn, Lana Lavonen, Lotta Norberg, Chungmei Lee

2021
ISHTA Yoga Nidra
Lärare:
Mona Anand

2022
Neurogenic Yoga & TRE® Dual Certification Program
Lärare:
Jennica Mills, Maria Alfaro

2022
Slings Myofascial Training FL
Lärare:
Karin Gurtner, Muriel Morwitzer

Recensioner

”Är så tacksam över att ha fått komma in i detta rum för att landa och rå om mig själv. Jag märkte att jag lättare kunde koppla bort tankar och allt brus som ständigt brukar hålla igång i mitt huvud, TACK!” 

”Jag är så himla glad att jag hittade din yoga. Jag har länge gått med värk och varit på bristningsgränsen till utmattning, vilket har gjort att jag aldrig känt att kroppen på riktigt kan slappna av, som en fiolsträng som är väldigt spänd och reagerar på minsta stimuli. Din yoga är speciell och har hjälpt mig mer eller mindre att komma tillbaka till normalläge. För detta är jag otroligt tacksam.”

”Tack för att du är så proffsig i allt du genomför på ett varmt omvårdande sätt. Din yoga ger mig styrka, återhämtning, energi och mindre stress. Fantastiskt.”

”Yogakursen lär en att lyssna på kroppens alla signaler även dem man inte visste om. Spänningar som lossnar och ett välbefinnande för kropp och själ.”

”Vill tacka dig för att du alltid, så generöst, delar med dig av din kunskap. Att du alltid välkomnar mig och får mig att känna mig sedd. Detta har verkligen hjälpt mig att rensa ur mina system. Det händer verkligen massor och jag vill tacka dig för verktygen och guidningen du ger mig på min väg mot ett nervsystem i balans.”

”Så tacksam för alla kurser som du håller. Fascia klasserna har gjort så gott för kroppen och jag har kommit i kontakt med muskler som varit ”avstängda”. Klassen ger en ny dimension till hela mitt mående”.

”Vilken häftig upplevelse! Jag tyckte upplägget på kursen var toppen. Superbra att börja med yoga för att sen komma in i skakningarna.”

”Jag hade den fantastisk upplevelsen att få delta på morgonens yin yogaklass och fick uppleva hur oerhört kraftfull den kan vara. Jag kom till klassen i morse med ett nervsystem som var allt annat än lugnt. Första halvan ut av klassen hade jag nära till tårarna, men allt eftersom klassen gick, så lugnade systemet ner sig mer och mer. Ett stort tack till dig Maria, för att du vägleder igenom klasserna på ett fantastiskt sätt och för att du så villigt delar med dig av allt ditt kunnande.”

”Den här yogaformen är så läkande för oss som gått/går med kronisk värk (och även för andra också såklart). Jag lär mig så mycket hur jag skall programmera om mitt nervsystem från överspänt läge där hela jag kände mig som en spänd pilbåge (fight or flight) till ett mer ”normal” läge. Är så tacksam för att jag hittande hit.”