HOLISTISK HÄLSAS VIDEOPORTAL

Under flera år har Holistisk Hälsa fått förfrågan om det finns möjlighet att i tryggheten av sin eget hem få ta del av de klasser som Holistisk Hälsa håller i. Nu är den möjligheten här. Ett pilotprojekt är satt i rullning och nu har du möjlighet att ta del av inspelade yogaklasser från ditt eget hem.

Intentionen är att Holistisk Hälsas Videoportal kommer att utökas med en massa spännande innehåll om bland annat YOGA, FASCIA, NEUROGENIC YOGA, STESS/ÅTERHÄMTNING, NERVSYSTEMSREGLERING och mycket annat. Det är ett arbete som successiv kommer att byggas upp.

Det finns idag möjlighet att ta del av 8 förinspelade klasser med olika typer av TEMAN som kommer ge dig ett litet smakprov av vad Holistisk Hälsa bland annat arbetar med.

JUST NU till det förmånliga priset: 1295kr.

→KÖP HÄR:  ange ”VIDEOPORTAL” i ditt meddelande. När du sänt iväg din förfrågan om köp skickas en bekräftelse ut till dig med betalningsinstruktioner (går att betala via faktura, bankgiro och swish). När betalningen är gjord skickas länken till videoportalen till dig där du får tillgång till den 8 förinspelade klasserna. Du har tillgång till klasserna så länge tjänsten finns kvar.

*Samtlig innehåll i videoportalen ägs av Holistisk Hälsa.