Ayurvedisk Massage

Ayurvedisk Massage inriktar sig på att balansera ett obalanserat nervsystem, stärka organismens självläkande kraft samt att reducera och förebygga stress. Den ayurvediska massagen upplevs avslappnande och behaglig. Unikt med den ayurvediska massagen är
individualisering där klientens behov, eventuella obalanser samt årstid tas hänsyn till.


Ayurvediska Massagebehandlingar

Helkroppsmassage med olja. Helkroppsbehandling med varm olja som ges med ett ganska lätt tryck. Kroppen masseras systematiskt med långa, lugna, svepande rörelser. 

Fördelar: Cirkulationen och vitaliteten ökar och leder och muskler mjukas upp. Behandlingen stärker nervsystemet och skapar djup avslappning i kropp och sinne. Värmen, oljan och rörelserna hjälper till att rena kroppen från toxiner. Välgörande vid VATA-obalanser samt under höst och vinter.

60 min: 795kr
90 min: 990kr
Paketpris 5ggr 60 min: 3500kr

 Helkroppsmassage med lite mer tryck. En lite kraftigare massage där trycket ökas jämfört med Abhyanga. Terapeuten lägger lite mer tryck bakom de svepande rörelserna för att öka muskelstimuleringen.

Fördelar: Massagen har abhyangans effekter, men kan också lösa djupare liggande spänningar. Ökar cirkulationen och frigör toxiner på djupet.

60 min: 795kr
Paketpris 5ggr 60 min: 3500kr

Helkroppsmassage med råsidenvantar. Garshan är en torrmassage, med råsidenvantar som avslutas med en oljemassage.

Fördelar: Renar lymfsystemet, ökar förbränningen i fettvävnaden, stärker matsmältningen och ämnesomsättningen, ökar cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Passar bra vid KAPHA-obalanser samt då mycket toxiner ansamlats i kroppen. GARSHAN går även att kombinera med Abhyagna eller Vishesh.

60 min: 795kr
Kombinationsbehandling 90 min: 990kr

En typ av värmebehandling. Värme har en viktig terapeutisk funktion för att balansera och rena kroppen.  Behandlingen kan ges efter en helkroppsmassage och tar 5-10 minuter.

Fördelar: Värmen gör att toxiner som lösts upp under massagen lättare borttransporteras ut ur kroppen. 70 min SWEDANA ges i kombination med Abhyanga/Vishesh.

Kombinationsbehandling: 850kr

Huvudmassage med eller utan olja. Behandlingen ges över huvud/skalp, ansikte, nacke och axlar. Massagen kan ges med eller utan olja, med klienten i sittande position.

Fördelar: Shiroabyanga stimulerar cirkulation och flöden i huvudet och löser upp stress och lättare spänningar som lagrats. Därigenom motverkas huvudvärk och värk i nacke och skuldror samt lugnar sinnet och tänkandet. Shiroabhyanga går att kombinera med Abhyanga eller Vishesh.

 30 min: 495kr
Kombinationsbehandling 90 min: 990kr

Stimulering av marmapunkter. Marmapunkter är punkter där kropp och sinne är extra livaktig. Marmapunkterna står också i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i dessa punkter. Med hjälp av mycket lätt beröring och speciellt utvalda eteriska oljor stimuleras och renas kroppens marmapunkter. 

Fördelar: Stimulerar kroppen självläkande förmåga och är djupt avslappnande och balanserande för kropp och sinne. Marmabehandling går att kombinera med Abhyanga och Vishesh.

60 min: 895kr
90 min: 1100kr
Kombinationsbehandling 120 min: 1395kr

En ström av varm olja rinner över pannan och skalpen. Behandlingen inleds med en 20 min lång massage av huvud, axlar, nacke och ansikte.Det är en lugnande och avstressande behandling där spänningar och huvudvärk kan lösas upp och hela nervsystemet får lugn och ro.

Fördelar: Lugnar det centrala nervsystemet, ger sinnet och sinnena djup vila vilket möjliggör att kroppens naturliga läkeprocesser att göra sig av med lagrad stress från nervsystemet.

70 min: 1150kr

Ayurvedisk ryggbehandling. Traditionell ayurvedisk ryggbehandling med lätt oljemassage och värmebehandling över axlar och rygg. Behandlingen avslutas med att terapeuten masserar ryggen med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Behandlingen tar 35-45 minuter att utföra och är som balsam för stela ryggar och axlar. Går ej att boka för närvarande.

60 min: 795kr
Paketpris 3ggr 60 min: 2100kr

Recensioner

VISHESH
”Behandlingen var magisk! Innan behandlingen kände jag mig stel i nästan alla muskler och leder, ont i ryggen och stressad. Efter behandlingen hade jag ingen värk någonstans. Extremt avslappnad och musklerna känns mjuka”.

-Johanna

GARSHAN/ABHYANGA 
”Väldig behaglig behandling främst på benen. Det blev skönt när det blev lite varmt. När Maria gick över till Abhyangan somnade jag ganska snabbt. Det var jätteskönt och efteråt kände jag mig väldigt avslappnad”.
-Joachim

VISHES/SHIROABHYANGA
”Jag fick ett mycket professionellt bemötande. Bra och viktig information innan behandlingen. Jag upplevde en behaglig avslappning hela tiden. Efteråt blev jag trött. Jag är positiv till att prova igen och även fler behandlingar”.
-Karin

ABHYANGA 
”Fint bemötande, värdigt. Väldig avslappnad känsla, tyngdlöshet i kroppen. Kändes som att behandlingen öppnade upp kanaler och frigjorde spänningar och stress. En mycket givande och avslappnande behandling”.
-Louise

SHIROABHYANGA
”Det var väldigt skönt. Jag blev avslappnad, trött och lugn efteråt”.
-Linus

ABHYANGA 
”Professionellt bemötande och förklarade på ett bra sätt hur behandlingen går till så att jag kände mig trygg. Väldigt skönt med ”värmegnuggandet” som gjorde att jag kände hur energin spred sig i hela kroppen. Under behandlingen kände jag totalt sett hur energin började flöda åt olika håll. Mycket behagligt!”.
-Jessica

GARSHAN/ABHYANGA 
”Maria agerar proffsigt under hela behandlingen. Jag känner mig väl till mods och omhändertagen. Djupt avslappnande och kroppen lycklig efteråt”.
-Cecilia

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *